Τετάρτη 23 Αυγούστου 2006

Συνέντευξη στο HELLO!!!









Ο Κώστας μιλάει στο HELLO!


Διαβάστε ένα μέρος της συνέντευξης παρακάτω:


«Ο Ηλίας Ψινάκης δεν είναι μόνος του. Eίναι με μια ομάδα ανθρώπων. Αν συνεργάζεσαι με τους καλύτερους, έχεις περισσότερες πιθανότητες επιτυχημένης πορείας»


Ο Κώστας Μαρτάκης, παρά το νεαρόν της ηλικίας του, και χωρίς να έχει βγάλει ακόμα την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, σκορπά στο πέρασμά του πανικό. Οι γυναίκες τον έχουν λατρέψει μετά τη συμμετοχή του στο «Dream Show». Διαθέτει ένα γοητευτικό παρουσιαστικό και αναμφισβήτητα μια καλή φωνή. Στα 22 του χρόνια, αντιμετωπίζει τα πάντα με ενθουσιασμό και κάτω από τη μαγική μπαγκέτα του μετρ του θεάματος, Ηλία Ψινάκη.


Ποιο είναι το μυστικό για μια επιτυχημένη πορεία; Ένα καλογυμνασμένο σώμα ή το ταλέντο;
Για να απαντήσω πρέπει να υπάρχουν δύο προϋποθέσεις. Η πρώτη είναι να υπάρχει πορεία πριν και η δεύτερη, να είναι και επιτυχημένη. Άρα, προς το παρόν είμαι ανέτοιμος να σας απαντήσω σ' αυτή την ερώτηση.

Πώς νιώθετε που συνεργάζεστε με τον Ηλία Ψινάκη; Ποια είναι τα οφέλη από τη συνεργασία με ένα μάνατζερ;
Απ' όσο ξέρω, είναι ο καλύτερος και έχει τους πιο ικανούς συνεργάτες. Το έχει αποδείξει άλλωστε η πορεία του. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο Ηλίας Ψινάκης δεν είναι μόνος του. Είναι με μια ομάδα ανθρώπων. Κι όταν ένας καλλιτέχνης έχει τη δυνατότητα ή την τύχη να συνεργάζεται με τους καλύτερους, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει μια επιτυχημένη πορεία.

Τι γνώμη έχετε για τον Σάκη Ρουβά και την καριέρα του; Είναι πρότυπό σας;
Μου αρέσει πάρα πολύ ο Σάκης Ρουβάς ως καλλιτέχνης. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αν και θα ήθελα πολύ. Από όσο θυμάμαι από μικρός που τον παρακολουθούσα, ήταν φαινόμενο στη δουλειά του. Το ίδιο πιστεύω και τώρα.

Γιατί βρίσκεστε στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη;
Δεν μένω μόνιμα στο σπίτι του. Περνάω πολλές ώρες, γιατί εκεί μαζεύονται όλοι οι συνεργάτες και προγραμματίζονται οι δουλειές. Αφήστε που αυτό που εσείς αποκαλείτε σπίτι, δεν είναι σπίτι, αλλά κάτι σαν «στρατηγείο».

Περιγράψτε μας το 24ωρό σας.
Εκτός από το οκτάωρο που κοιμάμαι, όλες οι υπόλοιπες ώρες δεν είναι ποτέ οι ίδιες. Γι' αυτό και μου αρέσει αυτή η δουλειά, γιατί ποτέ μια μέρα δεν μοιάζει με την προηγούμενη ή την επόμενη.

Τι ψάχνετε σε μια γυναίκα για να νιώσετε γοητευμένος από αυτήν;
Να 'ναι γλυκιά, έξυπνη, τρυφερή και να μου δείχνει τα συναισθήματά της.

Πόσο εύκολα ερωτεύεστε;
Δύσκολα, και μάλιστα έχω πολύ καιρό να ερωτευτώ. Έχω ξεχάσει πώς είναι. Αλλά θα ήθελα να ερωτευτώ ξανά, γιατί για έναν καλλιτέχνη ο έρωτας είναι τροφή.

Αλήθεια πώς θα αντιδρούσατε αν σας φλέρταρε ένας άνδρας; Τι θα κάνατε;
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gays, γιατί δεν κρίνω τους ανθρώπους από τις ερωτικές τους προτιμήσεις, αλλά από το χαρακτήρα τους και την προσωπικότητά τους. Τώρα ως προς το φλερτ από έναν άνδρα, όταν με φλερτάρουν, θα σας πω. Γιατί ως τώρα, η ζωή μου ήταν ανάμεσα στο σχολείο, στο γυμναστήριο, στην ομάδα του μπάσκετ και στο «Dream Show». Δεν είχα την εμπειρία να με φλερτάρει ένας άνδρας.