Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

Ο Κώστας στο 5ο Mad Secret Concert με τον Χρήστο Δάντη!!!

Το 5o Mad Secret Concert by Flocafe and Samsung άφησε "πίσω του" σπασμένες χορδές, σκισμένα t-shirts των Rolling Stones και...έναν ακόμα δύσκολο αντίπαλο για το έκτο...






Rock, with a funk twist, ήταν το feeling που έζησαν για σχεδόν δύο ώρες όσοι ήταν χθες στο "Luv"..."Rock" πάντως δεν ήταν μόνο η διάθεση του Χρήστου Δάντη και των "φίλων" του, αλλά ακόμη και το... stand του μικροφώνου(!) το οποίο ήταν ντυμένο με strass, θυμίζοντας το stand που είχε ο Δάντης στον Ελληνικό τελικό της Eurovision.

Όταν βγήκε στη σκηνή, υπό τους ήχους του "Somebody Told Me" των Killers, διευκρίνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος γιατί στο συγκεκριμένο live δεν έχει το καθιερωμένο άγχος να κάνει το κοινό να περάσει καλά και έτσι έχει τη δυνατότητα να περάσει καλά πρωτίστως ο ίδιος.

Μετά από μια "τριπλέτα" από Lenny Kravitz, Green Day και Red Hot Chili Peppers, ήρθε η ώρα για τον πρώτο "friend" της βραδιάς. Όπως είπε ο Χρήστος Δάντης παρουσιάζοντας τον Κώστα Μαρτάκη, πολύς κόσμος τον είχε παρεξηγήσει λόγω της ομορφιάς του και έχει επικεντρωθεί εκεί. Αλλά στη συνέχεια, στην άμεση συνέχεια that is, θα έχει την ευκαιρία να εκτιμήσει και τις ερμηνευτικές ικανότητές του. Οι δυο τους είπαν μαζί το "Κομμάτια" και στη συνέχεια ακολούθησαν κατά σειρά τα "Desire"και "Summertime Blues".








To "No Madonna", με το κλασικό αστείο για πιθανό ερχομό της Madonna, ήταν το επόμενο. Pop, rock και funk μουσικές σε ένα κομμάτι που πολύ θα ήθελε να έχει πει ο... Tom Jones! Μετά από αυτό, καθώς και από το hi-nrg ντουέτο με την Tamta στο "Are You Gonna Go My Way", ήρθε ώρα να πέσουν λίγο οι ρυθμοί με "Heaven" (Bryan Adams) και "Feel" (Robbie Williams), για να ακολουθήσει αμέσως μετά ένα από τα πολλά highlights της χθεσινής νύχτας.
Ο Κώστας Τουρνάς είναι στη σκηνή ήδη! "Μην Της Το Πεις" μαζί με το Χρήστο Δάντη σε μία εκτέλεση που, συγνώμη δηλαδή, αν τη βλέπαμε σε DVD κάποιου international καλλιτέχνη θα πατάγαμε το repeat και θα το αφήναμε εκεί για τουλάχιστον...48 ώρες!

H Πέγκυ Ζήνα εμφανίστηκε στη σκηνή με το Χρήστο να δηλώνει για εκείνη ότι είναι από τους ανθρώπους που τον κάνουν να αγαπάει περισσότερο τη δουλειά του, τόσο λόγω της εξέλιξής της όσο και για την ικανότητα να λέει τόσο διαφορετικά είδη τραγουδιών. Μαζί είπαν "Το Τελευταίο Ποτηράκι" (να-να-να-να-του-ρου-ρου-ρου-ρου), σε μία update version.

Το "Alcoholic" των Starsailor ήταν αυτό που έκανε το finale και η βραδιά έκλεισε με το Χρήστο Δάντη να μοιράζει ευχαριστήρια και να εύχεται στο θεσμό να συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμη. Με live σαν κι αυτό, you bet it will!