Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2006

Συνέντευξη στο 7 ΜΕΡΕΣ TV!!!

Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξη του Κώστα στο 7 ΜΕΡΕΣ TV:

Δουλεύει σκληρά, δεν έχει χρόνο να ερωτευτεί και μας προσκαλεί να διαπιστώσουμε ότι εκτός από υπέροχα μάτια διαθέτει και καλή φωνή!

Σε αντίθεση με όσα... υποστηρίζει στο πρώτο του CD single, ο Κώστας Μαρτάκης δεν βρίσκεται σε διακοπές αλλά κάνει την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη όπου, όπως μας αποκάλυψε, ανακάλυψε... κάτι μαγικό. Όμορφος, γλυκομίλητος, ευγενικός και με χιούμορ, μας μίλησε για τις γυναίκες, τον Σάκη Ρούβα και τα επαγγελματικά του όνειρα. Μετά το «Dream Show», μας συστήνεται πλέον και... ζωντανά στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη και της Δέσποινας Βανδή.

  • Πρώτα απ' όλα, να σας ευχηθώ καλή επιτυχία καθώς αυτές τις ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο σας CD single.
    Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή την τόσο σημαντική συνεργασία. Από ποιον να αρχίσω; Θέλω πραγματικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Κοντόπουλο, τον Γιάννη Δόξα, τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, την Ελεάνα Βραχάλη και τον Νίκο Γρίτση. Τίτλος του promo single είναι «Θέλω επειγόντως διακοπές», κάτι που μας εκφράζει όλους ακόμα και αυτή την περίοδο. (γέλιο) Το ολοκληρωμένο μου CD θα κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου.
  • Συνήθως με την πρώτη δισκογραφική δουλειά ένας πρωτοεμφανιζόμενος τραγουδιστής δίνει στον κόσμο τη μουσική του ταυτότητα. Συμβαίνει και με εσάς;
    Τα τραγούδια που επιλέξαμε με εκφράζουν. Πρόκειται για μια πολύ μελωδική μπαλάντα σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη. Είναι ένα χαρούμενο καλοκαιρινό κομμάτι που έγινε και βιντεοκλίπ, το «Θέλω επειγόντως διακοπές», και ακόμη μια διαφορετική χορευτική δημιουργία.
  • Νιώθετε ότι έχετε μουσική ταυτότητα ή θα θέλατε πρώτα να πειραματιστείτε σε κάποια είδη;
    Δε ξέρω αν θέλω να έχω μουσική ταυτότητα. Αυτό που επιθυμώ είναι να διαθέτω τη δική μου προσωπικότητα στο χώρο. Στόχος μου είναι να τραγουδάω κομμάτια που εκφράζουν τον κόσμο, γιατί αυτός είναι ο αποδέκτης και μόνο η αγάπη του μετράει στη δουλειά μας. Επιδιώκω όταν περάσουν κάποια χρόνια να έχουν μείνει μερικά τραγούδια μου στην καρδιά και την ψυχή του κοινού. Αυτό είναι το ζητούμενο.
  • Νιώσατε έτοιμος να ανεβείτε στην πίστα και να αντιμετωπίσετε τον κόσμο;
    Ήταν τόση μεγάλη η λαχτάρα μου και η ανάγκη μου να τραγουδήσω μπροστά στον κόσμο και να νιώσω αυτά τα σπάνια συναισθήματα πάνω στη σκηνή, που δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ αν είμαι έτοιμος. Προετοιμάστηκα όσο καλύτερα μπορούσα με αξιόλογους συνεργάτες και ειδικά με τον κ. Φωκά Ευαγγελινό, με τον οποίο δεν δουλέψαμε τόσο χορογραφικά όσο σκηνοθετικά. Ο κ. Ευαγγελινός ήθελε να προβάλει τη φωνή μου και όχι το κορμί μου στην παρούσα φάση. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.
  • Ποιος σας παρότρυνε να πάτε στο «Dream Show»;
    Είχα κάνει αίτηση για το «Fame story» αλλά με απέρριψαν και ήμουν πολύ χάλια. Πέρασα από οντισιόν και μετά δεν με πήραν ποτέ τηλέφωνο. Τότε ήρθε ο μάνατζερ Γιώργος Αρσενάκος που έτυχε να τον γνωρίσω και μου είπε: «Αντί να στεναχωριέσαι, δεν δηλώνεις συμμετοχή στο "Dream Show";». Αυτό ακριβώς έκανα.
  • Η σημερινή σας καθημερινότητα αποτελούσε όνειρο καλοκαιρινής νύχτας πριν από ένα χρόνο;
    Η σημερινή καθημερινότητά μου είναι πολύ πολύ καλύτερη από αυτή που ονειρευόμουνα. Είμαι πολύ τυχερός, γιατί έχω τους καλύτερους συνεργάτες. Όταν ένας καλλιτέχνης έχει τη δυνατότητα να δουλεύει με αξιόλογους, δημιουργικούς και έμπειρους ανθρώπους, έχει περισσότερες πιθανότητες να ακολουθήσει μια επιτυχημένη πορεία.
  • Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Σταμάτη Γονίδη και τη Δέσποινα Βανδή;
    Είναι δυο καλλιτέχνες καταξιωμένοι στο χώρο τους. Η κ. Βανδή είναι μια σούπερ σταρ, η οποία σας διαβεβαιώνω ότι στην προσωπική της ζωή είναι μια πολύ απλή και γλυκιά κοπέλα. Όσον αφορά στον κ. Γονίδη; Είναι μια αξεπέραστη φωνή, ένας καλλιτέχνης με πολλές ευαισθησίες και ένας συνθέτης με μεγάλο ταλέντο. Δεν θα μπορούσα να είχα ονειρευτεί κάτι καλύτερο για το ξεκίνημά μου. Τους ευχαριστώ που δέχτηκαν να τραγουδήσω μαζί τους.
  • Πώς σας φαίνεται η Θεσσαλονίκη;
    Υπέροχη! (γέλιο) Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα την καριέρα μου στη Θεσσαλονίκη, γιατί γνωρίζω ότι πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες άρχισαν από εδώ την πορεία τους. Κάτι έχει αυτή η πόλη... κάτι μαγικό!