Πέμπτη 7 Ιουνίου 2007

Ο Κώστας στο Mad Radio 106,2 (VMA)!!!


"Πρωτιμώ του πρωτοεμφανιζόμενου"... όπως δήλωσε ξεκάθαρα ο Κώστας Μαρτάκης σήμερα στο Mad Radio 106,2 σχετικά με το ποιο βραβείο θα ήθελε να κερδίσει!

Ο Κώστας Μαρτάκης λοιπόν ήταν σήμερα στο Mad Radio 106,2 και στον Guy και φυσικά μίλησε για τα Mad Video Music Awards 2007 από τη Goody's και τη Wind. Το σημαντικότερο που προέκυψε από την κουβέντα αυτή είναι πως ο Κώστας Μαρτάκης θα είναι on stage στα φετινά βραβεία και μάλιστα (κουβέντα βέβαια δεν είπε γι' αυτό) με μία εμφάνιση που ήδη ετοιμάζει και που θα είναι super duper! Αυτό έλειπε... Από εκεί και πέρα, αφού αναρωτήθηκε χαμογελώντας "τι δουλειά έχω εγώ στην κατηγορία "Πιο Sexy Καλλιτέχνης σε Video Clip" ανάμεσα σε τέσσερις κουκλάρες;", είπε πως τελικά θα προτιμούσε να κερδίσει βραβείο στην κατηγορία "Καλύτερο Video Clip: Πρωτοεμφανιζόμενος" αφού αυτό είναι κάτι που μένει ενώ η εμφάνιση σήμερα είναι και αύριο δεν είναι.


Επίσης, σε αμιγώς μουσικά νέα τώρα, ο Κώστας Μαρτάκης είπε πως την Τρίτη βγαίνει τελικά το ολοκληρωμένο studio album του με 11 νέα κομμάτια μαζί με τα τέσσερα που υπήρχαν και στο προηγούμενο cd single του. Στα άμεσα σχέδιά του πάντως είναι τόσο να καθιερωθεί επαγγελματικά όσο και να κάνει οικογένεια. Ο Κώστας Μαρτάκης μπορεί να είναι 23 ετών αλλά η κοσμοθεωρία του είναι ήδη σταθερή και αυτό μόνο καλό είναι...